Slide item 1
Slide item 20
Slide item 16
Slide item 21
Slide item 17
Slide item 22
Slide item 18
Slide item 23
Slide item 19

Aptering i TRAWLERE OG ANDRE ERHVERVSFARTØJER.

Aptering i trawlere og andre erhvervsfartøjer skal leve op til store krav i forhold til bl.a. robusthed og holdbarhed.

Hos Gesten Baad har vi stor erfaring i produktion af aptering til såvel arbejdsrum som hvilerum ombord på trawlere og andre erhvervsfartøjer.

Vi ved, at apteringen ikke kun skal være robust og holdbar under vanskelige og særligt krævende arbejdsforhold. Den skal også være rammen om et behageligt, sikkert og funktionelt arbejdsmiljø ombord.

Vi har ekspertisen til at levere de bedste løsninger i aptering til trawlere og andre erhvervsfartøjer både m.h.t. materialer og udformning.
I vore apteringsløsninger anvendes f.eks. laminat, træfinér og compositplader, samt massivt træ af forskellige egnede sorter.

Vi stiller store krav til de materialer, vi arbejder med. Derfor rejser vi selv flere gange årligt til de bedste internationale grossister og udvælger der de bedste lots af træ til vor produktion. Bl.a. derfor kan vi tilbyde den bedste kvalitet af både aptering og dæk.

Dit erhvervsfartøj og dit mandskab har brug for og gavn af vor ekspertise og erfaring i at skabe det bedst mulige arbejds- og hvilemiljø ombord med en professionel aptering, der holder og fungerer i lang tid og samtidigt ser godt ud.

 

 

20090804 1949 copy

teak

superyacht

snoet2 specialinv

312030 right

Gesten 101 a4

IMG 9404 right 

 

Gesten Bådaptering aps • V. Stationsvej 43-45 • DK-6621 Gesten

Tel. +45 75 55 76 11